Merken

Dante 6
Kenmerken: Nederlands. Mix van de finesse van Parijs en de straten van New York. High end. Kwaliteit. Luxe. Vrouwelijk. Puur. Comfort.

Drykorn for beautiful people
Kenmerken: Duits. Stijlvol. Onafhankelijke vrouwen van de wereld. Clean. Stoer. Hoge kwaliteit. Vooruitstrevend. Hip, maar met eigen identiteit.

Summum
Kenmerken: Nederlands. Nuchter met internationale allure. Stijlvol. Onafhankelijk. Romantisch. Stoer. Lief en edgy tegelijk. Vrouwelijk. Stijlvol.

Fab, tassen en portemonnees
Kenmerken: Nederlands. Bontgekleurd. Hoogwaardig kwaliteitsleer. Mix van Amsterdams lef en Balinees vakmanschap. Fun. Funky. Dierenprints. Gekleurde voeringen. Altijd een verrassing.

Ellen Beekmans
Kenmerken: (Half) edelsteen, parelmoer, zoetwaterparels, vintage, oude en unieke materialen, antiekmarkten.

Lois
Opgericht in 1962 in Spanje, waren ze het eerste Europese mode-jeansmerk dat de wereld veroverde. Ze floreerden in de jaren 70 en 80 toen hun iconische pasvormen en flares werden gedragen door invloedrijke mode-iconen en muzikanten.

Den Ham
DENHAM werd in 2008 opgericht in Amsterdam, Nederland door de Engelse jeansmaker Jason Denham, die geobsedeerd is door het creëren van hoogwaardige denim. Als eigentijds denimmerk is het merk in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet assortiment voor dames en heren, inclusief bovenkleding, tops, bottoms en accessoires.